FLAT DESIGN : Trying to Make My Own Avatar

Muka 2

Hallooo, selamat pagi! Assalamualaykum!
Yeay, akhirnya can finish this design! Just trying to make my own avatar and I did it! Wkwk, yah, walaupun masih tidak rapi, warnanya masih terlihat acak-acakan, tidak halus, dan segala kekurangan lainnya, but I’m so happy that I could draw my own avatar and this is the best so far :”D

Thanks to my tentor in class Creative Design of Ilmy, he teach me how to trace your own photo and then make it to be your avatar. This is really improve my skill in designing, Kak. Hehehehe. Udah lama juga sih pengen nyoba bikin beginian tapi gak tau caranya gimana :’)

Semoga kedepannya bisa terus improve, skillnya bisa makin jago, aamiin!
I use Adobe Illustrator to make this picture, btw.
Sekali lagi, jangan pernah lelah untuk belajar. Semakin kita banyak belajar, semakin banyak skill yang bisa kita asah, semakin sadar pula bahwa diri ini masih cupu dibandingkan dengan orang-orang ahli di luar sana, semakin sadar bahwa masih banyak ilmu yang perlu kita pelajari! Tetap semangat, guys! :)))

Learn. Share. Repeat.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s